Over Holland Property Group

Full-Service Property Management platform

Intro

Holland Property Group is als ontwikkelaar en eindbelegger actief in de Nederlandse vastgoed markt. Wij zijn een van de grootste dienstverleners in vastgoed in de Randstad.

Middels haar activiteiten hanteert Holland Property Group een uniek Full-Service Property Management conceptĀ®. Hierdoor slagen wij erin de perfecte match te maken tussen behoeften van diverse doelgroepen in de Nederlandse samenleving en het actuele aanbod in vastgoedoplossingen.

Wij hebben ons toegelegd op commercieel en residentieel vastgoed. Binnen commercieel vastgoed onderscheiden wij kantoren, winkels, horeca, bedrijfsruimten en parkeervoorzieningen.

Binnen residentieel vastgoed onderscheiden wij grondgebonden woningen, appartementencomplexen, seniorenwoningen, begeleid wonen voor specifieke doelgroepen, kinderdagverblijven en hotelappartementen.

De onderneming is actief in het westen van Nederland (Randstad) met als aandachtsgebieden de regio’s Rijnland, Leiden, Haaglanden, Groot Amsterdam en de Bollenstreek in de steden Leiden, Oegstgeest, Noordwijk, Katwijk, Alphen aan den Rijn, Gouda, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Strategie

De strategie van de onderneming is gericht op verdere groei met als doelen:

  • Bouwen van een sterke beleggingsportefeuille bestaande uit hoge kwaliteit vastgoed objecten in het westelijke deel van Nederland, de Randstad.
  • Ontwikkeling van een stabiele property management organisatie gebaseerd op het unieke Full Service Property Management conceptĀ®.

Holland Property Group, uw voortvarende dienstverlener in vastgoed!

Delen met uw netwerk
Copyright @ 2016 Holland Property Group, All Rights Reserved